Domini públic: bancs d'imatges lliures de drets

Tags: 
Us recomanem 6 llocs web de lliure accés a imatges amb llicència Creative Commons per als vostres treballs i projectes. Els avantatges que us ofereixen aquestes eines són: l'estalvi de temps, imatges en bona qualitat i la flexibilitat en els usos finals que els vulgueu donar. Aquesta és la llista que us presentem:
 
 
Cercador d'imatges i fotografies de Flickr amb llicència Creative Commons per a blocs i altres llocs web, materials o muntatges gràfics. Les imatges es troben agrupades segons el motiu de cerca i altres paràmetres com: últimes entrades, rellevància i interés. Per descarregar la imatge només cal clicar-hi al damunt i escollir el tipus de format que ens interessi o obtenir el codi d'incrustació per al nostre bloc o lloc web.
 

Kaboompics

Aquest lloc ofereix gran quantitat d'imatges lliures de drets que estan disponibles per a finalitats tant personals com comercials. Milers d'imatges lliures es poden cercar segons paraula clau, categoria i/o etiqueta.

Morguefile

L'arxiu de Morguefile és un dels més complets, ja que va ser un dels primers bancs d'imatges d'aquest estil. Ofereix fotos gratis enfocades a projectes creatius. 

Picjumbo

Picjumbo ha esdevingut un arxiu d'imatges gratuït molt popular, sobre tot per la seva capacitat de fer compartició d'imatges a través de les xarxes socials de forma molt còmoda. Es poden descarregar multitud d'imatges en alta resolució en un sol clic.

Pixabay

Pixabay és una eina que s'utilitza molt en entorns educatius. La col·lecció inclou, a més de fotografies, il·lustracions i imatges vectorials.

IM Free

IM gratuïtresulta molt interessant, no només perquè ofereix imatges lliures extretes dels mitjans socials, sinó perquè també fa una selecció de recursos gratuïts de disseny web, tots disponibles per als diversos usos que els volguem donar, inclòs l'ús comercial. Les col·leccions lliures de drets inclouen també plantilles per elaborar webs senzilles, blocs, currículums en línia, etc.

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow