Com traduir de manera correcta i fàcil: 5 aplicacions

traductor

Sempre és útil tenir a mà aplicacions per a traduir correctament. Els traductors s’han convertit en elements fonamentals en un món globalitzat i un recurs imprescindible per a apendre un nou idioma o moure’s amb un ja conegut.

Tots coneixem els traductors de format lliure, però aquest tipus de materials ja s’han quedat obsolets en molts sentits i no es continuen usant en les aules. Avui us presentarem una sèrie d’apps per a traduir, molt interessants i totalment GRATUÏTES. Tot seguit, us en presentem cinc:

IHANDY

És un conversor d’idioma que et permet traduir text fins a un total de 52 idiomes per elegir. A més, et permet l’entrada de veu a través del micròfon per agilitzar les traduccions de les conversacions.

Itranslate Voice 3

És una app multiplataforma amb capacitat per traduir fins a 42 idiomes i et permet funcions tant curioses com sincronitzar dos dispositius per traduir el contingut cadascun a un idioma difrent.

itranslate

Microsoft translator

Especialment per treballs o projectes en grup. A diferència de les altres aplicacions, et proposa accedir a converses ja creades al web, per exemple, per treballar amb grups de persones que parlen un altre idioma.

Waygo

Molt interesant per que s’atreveix a traduir idiomes que altres aplicacions no contenen com a propis com el xinès, japonès o coreà. I tot sense connexió a internet! Si el que busques és un traductor d’idiomes orientals, aquesta és una de les eines més complertes que podràs trobar.

triplongo

TripLingo

Més que un traductor, és una guia de localització on es parla un determinat idioma. Triplingo és una aplicació que et permet traduir idiomes però que a la vegada també disposa d’un conjunt de guies de diferents països. En elles aprenem frases fetes, càlculs de propines i notes culturals del país.

 

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow