Xerrades TED amb subtítols. Una eina excel·lent per utilitzar amb els alumnes

A hores d’ara tots sabem què són els TED i el gran llistat de vídeos que ofereixen (també en català). Els TED proporcionen als professors una àmplia gamma de vídeos educatius, capaços d’inspirar als espectadors i ideals per a incloure’ls a l'aula. Avui, però, volem cridar l’atenció sobre una excel·lent aplicació (només per iOS) anomenada TEDiSUB, que es pot utilitzar amb els TED Talks que compartim amb els estudiants.

TED en català
 

Com el seu nom indica, TEDiSUB proporciona els subtítols a les converses TED. Però, no només això, sinó que ens permet veure dos subtítols diferents alhora (per exemple Anglès / Català), ajudant-nos a aprendre una segona llengua.

També ofereix una sèrie de característiques interessants: còmoda interfície de control de vídeo compatible amb diverses accions; suporta múltiples idiomes; suporta vídeo i descàrregues de subtítols; i molts més. Finalment, però no menys important, cal dir que TEDiSUB és gratuït i compatible amb l’iPhone i l’iPad.

TEDiSUB

La propera vegada que vulgueu veure un TED o parlar amb els estudiants penseu a donar-li una oportunitat.

 

Article inspirat en http://www.educatorstechnology.com/2017/02/ted-talks-with-subtitles-excellent-tool.html

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 1
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow