Convertidor de documents. Conversió per a tot tipus d’arxius.

foc

Sovint ens trobem amb l’inconvenient del format d’aquells arxius que volem compartir. De vegades és millor enviar un PDF que no pas un Word, o a la inversa, si el que busquem és un debat o una correcció. El mateix ens pot passar amb arxius d’àudio o vídeo, pretenem que pesin el mínim possible, però que es puguin veure i sentir a qualsevol reproductor.

La web que presentem avui: online-convert.com, ens ofereix la possibilitat de poder canviar el format de qualsevol arxiu per un de similar. Ens trobem davant d’una pàgina amb tot un reguitzell de convertidors per tot tipus d’arxius: d’àudio, imatges, vídeos, arxius comprimits, text, inclús llibres electrònics i hash (algoritme criptogràfic).

Convertidor de diferents arxius

Com podeu veure a la plana web d’online-convert la seva utilització és prou senzilla. Només cal seleccionar l’opció que necessitem, els paràmetres que volem canviar i pujar al servidor el document a modificar. Aquest és un altre dels punts forts d’aquesta aplicació, doncs, ens ofereix diferents opcions d’origen: el mateix dispositiu, una plana web, o des del núvol (Drive o Dropbox). Al mateix temps, per si tenim dubtes, la mateixa aplicació ens ofereix informació sobre l'extensió de l'arxiu que hem seleccionat i tornar enrere si s'escau. 

Informació vídeos MOV

De vegades la conversió triga un xic, però com ells mateixos diuen “Preferimos la calidad a la velocidad”.

Finalment, podrem descarregar l’arxiu, guardar-ho a Drive o Dropbox, o enviar l’enllaç de descàrrega via e-mail

 

Podeu veure altres convertidors més específics a:

http://www.educaciontrespuntocero.com/recursos/recursos-on-line-convertir-archivos/57286.html

 

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow