5 diccionaris en línia d’expressions col·loquials en anglès

Actualment, trobem milers de diccionaris o traductors en aplicacions i planes web. Ara bé, de vegades, veiem traduccions que no encaixen exactament amb la resta del text. Un dels problemes són les expressions col·loquials, de fet, podem dir que acaben sent un mal de cap per entendre el que llegim en anglès. És per aquest motiu que avui us oferim 5 diccionaris dedicats a aquestes expressions.   

   NoSlang             

A més d'oferir una llista de termes, permet realitzar el procés de recerca en sentit invers i obtenir l'expressió partint d’una definició. També compta amb una llista d'articles d'interès per als usuaris, els quals tenim l'opció de realitzar la nostra pròpia aportació al diccionari, bé afegint una nova definició a un terme ja existent o sumant-hi el nostre.

Slang Diccionari

La seva base de dades inclou col·loquialismes i expressions informals tant angleses com americanes i australianes. Per trobar-les, disposa d'un cercador i d'un llistat de paraules organitzat per ordre alfabètic. A més, ofereix una paraula nova cada dia i ens mostra quines són les més populars entre els usuaris.

Greensdictofslang

La versió en línia d'aquest diccionari en paper de tres volums compta amb més de 54.000 termes originals, amb les seves definicions, dels quals la meitat s'han afegit en els últims 5 anys. Es vinculen també 131.000 termes entre derivats, compostos i frases. A través del cercador es pot accedir a tots ells i a la seva història.

 Urban Diccionari

Cada paraula que apareix a la seva base de dades ve acompanyada d'una definició i d’expressions relacionades amb ella. També ofereix l'opció de compartir-les en xarxes socials. De la mateixa manera, mostra una llista amb les trenta més populars del dia, a més, de recomanar una de recent creació.

The Online Slang Diccionari

17.000 paraules generen les 24.000 definicions, les quals componen aquest diccionari en línia repartides en 600 categories. Posa a disposició de l'usuari les expressions i significats més populars, així com els més ofensius, alhora que adverteix de les noves paraules publicades.

 

http://www.educaciontrespuntocero.com/recursos/diccionarios-expresiones-coloquiales-ingles/53277.html

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow