Vizia: crea vídeos interactius

Avui us presentem una nova aplicació educativa.

Vizia permet crear vídeos interactius de manera senzilla i ràpida, per compartir o incrustar en blocs o webs. Introduir-hi preguntes amb la possibilitat de recollir els resultats directament en un full de càlcul de Drive o exportant dades en format CSV. I tot, de manera 100% gratuïta.

El primer que hem de fer és registrar-nos, la manera més simple és usant un compte de Google.

Un cop registrats ja podem començar a treballar. Primer seleccionem un vídeo de Youtube i enganxem la url prement a “continue”. Llavors, s'obrirà una nova pantalla carregant el vídeo. Un cop carregat, pots anar seleccionant el moment a la barra de temps en el qual vols que aparegui una interacció. Aquesta pot ser de quatre tipus: preguntes amb possibles respostes, enquestes, preguntes obertes, o “crida a l’acció”.

Vídeo qüestionari

Per acabar només has de compartir o escriure el vostre vídeo creat. Hi ha una opció que et permet a més que el JavaScript demani als usuaris que contesten deixin el seu nom, i registrar així les seves respostes.

Article extret de: http://www.enlanubetic.com.es/2017/09/vizia-crear-videos-interactivos.html#.WconR7JJbcs

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow