Infografia per a fer GIFs animats

No importa el seu enorme temps d'existència a la xarxa, els GIFs animats segueixen sent una meravella per compartir informació rellevant o continguts graciosos i curiosos de curta durada i consum ràpid.

Hi ha desenes d'eines per crear GIFs animats, i avui, compartim una valuosa i pràctica infografia on s'indiquen opcions addicionals interessants, amb un resum de funcions per començar a generar material.

Aquí trobareu: el generador en línia de GIFs animats IMGFlip que permet prendre una secció específica d'un vídeo de YouTube i afegir-hi una mica de text; GifCam és una aplicació per a Windows que permet capturar una regió a la pantalla per convertir en GIF el que hi passi; també trobem GifMaker, una aplicació d’Android, per crear-ne des de fotos i vídeos, podent, fins i tot, decorar-los; GifBoom, disponible per iOS i Android, ens ofereix efectes especials en el procés d'edició; i Gifs.com, un servei que a més de la generació de GIFs possibilita compartir i posar-lo a votació del públic.

Com podeu veure a la infografia, el protagonista final és Photoshop, l'opció amb millors resultats però amb un procés més complex. Per això, la infografia inclou una mini-guia per crear un GIF a partir d'un vídeo, amb recomanacions sobre les configuracions de l'esmentat vídeo d'origen i les eines dins de Photoshop a les que caldrà recórrer en el procés, fins a poder guardar els resultats.

Infografia GIFs animats

 

Informació extreta de: https://wwwhatsnew.com/2016/11/13/infografia-6-herramientas-crear-gifs/

 

Per a veure la infografia original aneu a: https://wwwhatsnew.com/wp-content/uploads/2016/11/GIF-animados.jpg

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow