Dues eines per veure com utilitzem el temps davant l'ordinador

Moltes vegades, seiem davant l'ordinador i mirem de concentrar-nos per estudiar o acabar una feina concreta, però internet ens ofereix tot un món que ens pot distreure més del que creiem. Encara que pugui semblar que no dediquem massa temps a desconnectar en xarxes socials o en altres pàgines web, la realitat pot ser molt diferent. És per això que avui us recomanem dues extensions per Google Chrome amb les que pots controlar d'una ullada el temps que passem a cada lloc web.

Trackr

Trackr és una extensió gratuïta que s'encarrega de mostrar-nos en cada nova pestanya un gràfic amb el temps que passem a cada lloc web. Cal assenyalar que aquesta extensió només comptabilitza la pestanya que estigui activa en un moment determinat, de manera que les pestanyes inactives no afectaran. Sens dubte, us recomanem donar-li un cop d'ull... per cert, Trackr és totalment gratuït.

Webtime Tracker

Si t'interessa descobrir quines són els teus hàbits de navegació d'una forma encara més completa, Webtime Tracker t'ajudarà a aconseguir-ho gràcies a la seva completa secció d'estadístiques. A més d'oferir la possibilitat d'exportar les dades en format CSV i de fer captures de pantalla, l'extensió ens mostrarà estadístiques detallades per domini, resums i mitjanes diàries. Fins i tot ens informa del temps total que hem passat navegant. Per descomptat, l'extensió és totalment gratuïta.

 

Article extret de: https://wwwhatsnew.com/2017/11/12/dos-herramientas-para-controlar-el-tie...

 

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow