Organitza el teu curs amb GoConqr

Els bons propòsits en arribar el mes de setembre no sempre marquen la resta del curs. De fet, el més habitual és que a mida que avanci els mesos la motivació decaigui. Per sort, disposem de multitud d'eines que faciliten l'organització i el control de les tasques. 

Tant si ets estudiant com si ets docent, pots fer servir GoConqr, una eina molt completa per a organitzar-te el curs i per facilitar la comunicació entre els diferents membres de l'aula. L'eina permet gestionar projectes, compartir i consultar apunts, fer fitxes, test, qüestionaris... I el més interessant és que es poden trobar documents de tot arreu del món i de totes les assignatures possibles. Pots fer-te un compte al web i descarregar-te l'app a Android i iOS.

A continuació pots fer una ullada a aquest tutorial sobre com fer servir aquesta eina.

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow