Eina de Google Docs per a WordPress

WordPress té una funcionalitat molt interessant per enriquir la seva plataforma. Aquesta funcionalitat farà feliços a tots els que fan servir Wordpress per gestionar el seu bloc, o que treballen en publicacions que depenen del popular CSM (sigles en anglès de Sistema de Gestió de Continguts), i per els que utilitzen Google Docs per escriure.

Complements per Google Docs

WordPress.com per a Google Docs és un complement per Docs. Va ser creada per la famosa plataforma de blogs i ens permet escriure, editar i col·laborar amb altres persones des de l'editor de text en línia de Google. Però el principal avantatge és la capacitat de poder guardar directament el document com un post en qualsevol bloc de WordPress.com, o en qualsevol lloc que executi WordPress i tingui habilitat el connector Jetpack.

Un dels principals problemes d'usar un editor de text enriquit com Docs és el format, doncs sol trencar-se o danyar l'estil de la pàgina... fins ara! Aquesta extensió soluciona el problema i crea una bonica integració entre Docs i WordPress.

Wordpress

 

No només no has de deixar Google Docs per anar a enganxar el text al bloc de WordPress, sinó que deixes de preocupar-te pel format que li vas donar, ja que l’hereta perfectament, incloent les imatges. L'altre avantatge és que pots editar text de manera col·laborativa des de Google Docs abans de publicar un article, una cosa que WordPress no et permetia i que amb aquesta extensió esmenen prou bé.

Google apps

Només cal instal·lar l'extensió, que podeu trobar en aquest enllaç, i ja estaràs llest per escriure. Quan vulguis guardar el document com a esborrany de WordPress només has de buscar el menú de Complements de Docs i obrir el de WordPress.com. Des d'aquí pots connectar tots els llocs que vulguis. L'extensió és de codi obert, i pots veure el codi en GitHub.

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow