Pavelló de la República i Biblioteca de Reserva al teu abast

 

CAT

Sabies que pots reservar visites guiades al Pavelló de la República i a la Biblioteca de Reserva sense cap cost? Mitjançant el formulari que trobaràs al web del CRAI, pots planificar visites al CRAI Biblioteca Pavelló de la República i al CRAI Biblioteca de Reserva sense cap cost per a docents, estudiants i funcionaris de la UB.  Informa't a goo.gl/9XADRs i goo.gl/EDzySn

CAST

¿Sabías que puedes pactar visitas guiadas al Pavelló de la República y a la Biblioteca de Reserva sin coste alguno? A través del formulario que encontrarásen la página web del CRAI, puedes planificar visitas al CRAI Biblioteca Pavelló de la República y al CRAI Biblioteca Reserva sin coste para docentes, estudiantes y funcionarios de la UB. Infórmate en goo.gl/9XADRs y goo.gl/EDzySn

ENG

Did you know that free tours can be arranged of the Pavelló de la República and the Rare Book and Manuscript CRAI libraries? The CRAI offer free tours of the Pavelló de la República CRAI Library and the Rare Book and Manuscript CRAI Library for UB lecturers, students and staff. Find it out at goo.gl/9XADRs & goo.gl/EDzySn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow