Suport i assessorament en la gestió de les dades de recerca

 

CAT

El CRAI ofereix assessorament en l’avaluació de la producció científica, en la seva posterior publicació i en la gestió de revistes especialitzades, i dona suport a la identificació de l’investigador i la indexació dels seus treballs i en la gestió del cos de dades que donen suport a la recerca, per exemple, el Projecte Horitzó 2020. Accedeix a més informació clicant el següent enllaç 

goo.gl/3tphmf

CAST

El CRAI ofrece asesoría en evaluación de la producción científica y su posterior publicación, en la gestión de revistas especializadas, soporte a la identificación del investigador y la indexación de sus trabajos y apoyo para la gestión del cuerpo datos que respaldan la investigación, por ejemplo, el Proyecto Horizonte 2020. Accede a más información clicando el siguiente enlace

bit.ly/2FOvVyb

ENG

CRAI offers advisory services on scientific production assessment and its publication, specialized journal management, researcher identification, indexing and support for the management of research data, for example, The Horizon 2020 Project. More information clicking the following link

bit.ly/2WDxtlx

 

 

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow