Se'ns apropen les festes majors!

CAT

A passos de gegant i amb força castellera se'ns apropen les festes majors! L'App FesCAT, desenvolupada amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, reuneix la major part de festes populars catalanes en una agenda actualitzada, i proporciona diferents recursos explicatius per a conèixer la particularitat de cadascuna. Trobem, per exemple, una agenda amb la programació dels esdeveniments, un mapa geolocalitzat enllaçat a GPS, un centre de notificacions, un apartat de suggeriments, galeria de fotos i, fins i tot, un xat que permet el contacte amb persones que també desitgen assistir-hi. Descarrega-la sense cost a l'App Store o al Google Play.

CAST

¡A pasos de gigante y con fuerza castellera se nos acercan las fiestas mayores! La App FesCAT, desarrollada con el apoyo del Departamento de Cultura de la Generalitat de Catalunya, reúne la mayor parte de fiestas populares catalanas en una agenda actualizada, y proporciona diferentes recursos explicativos para conocer la particularidad de cada una de ellas. Encontramos, por ejemplo, una agenda con la programación de los eventos, un mapa geolocalizado enlazado a GPS, un centro de notificaciones, un apartado de sugerencias, galería de fotos e, inclusive, un chat que permite el contacto con personas que también desean asistir. Descárgala sin coste en el App Store o en Google Play.

ENG

With giant steps and with castellers strength we are approaching the popular celebrations o the catalan culture! The FesCAT App, developed with the support of the Department of Culture of the Generalitat de Catalunya, gathers most of the Catalan popular festivals in an updated agenda that provides different explanatory resources to know the particularity of each of them. There is an agenda with the program of the events, a geolocated map linked to GPS, a notification center, a suggestion section, a photo gallery and, even, a chat that allows contact with people who also want assist too. Get it at App Store or Google Play.

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Facebook icon
Google+ icon
SlideShare icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow