ExplainEverything: de la pissarra a la tablet i vice versa

 

 

L'oficina de Suport a la Docència del CRAI us recomana ExplainEverything, una nova App dirigida al professorat que gaudeix innovant respecte a l'eina docent per antonomàsia: la pissara. Aquesta aplicació implementa l'ús d'una pissara digital projectada que, a la mateixa vegada, permet a diversos usuaris interactuar i modificar el seu contingut en temps real i en funció de les activitats d'aprenentatge que s'estiguin duent a terme. Descarrega-la, fes-li un cop d'ull durant les properes vacances i descobreix les diferents opcions que hi ofereix per fer de la pissara un recurs que realment vehiculi aprenentatges significatius.

 

#somcrai

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Instagram icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow