8 extensions de Chrome molt útils pel teletreball

El teletreball s'ha imposat arrel de la pandèmia causada per la COVID-19, i sembla que aquest model cada cop tindrà més protagonisme a la nostra societat. Per tant, molts de nosaltres haurem d'aprendre a ser capaços d'organitzar-nos pel nostre compte per tal de mantenir un bon ritme de treball, constant, i evitar les distraccions.

Afortunadament, existeix un ampli ventall d'eines en línia que ens poden ajudar en aquesta tasca; només caldrà que utilitzem el navegador Google Chrome per tal de poder gaudir d'algunes de les extensions que ens ofereix. Aquestes eines ens permeten personalitzar el nostre navegador, de manera que podem fins i tot potenciar les seves capacitats, tot adaptant-les a les nostres necessitats. En aquest article us mostrarem 8 extensions molt útils pel teletreball.

 

Flowcrypt

FlowCrypt és especialment útil per a mantenir uns determinats nivells de seguretat a l'hora d'enviar correus a un company de feina. Aquesta extensió permet crear correus amb un cifrat end-to-end des de Gmail (el correu de Google), amb claus PGP. Un cop hàgiu instal·lat i creat les vostres claus, podreu enviar aquella mateixa clau pública a aquells destinataris que escullis, en cas que no tinguin aquesta extensió. De fet, només caldrà que la incloguis en el propi cos del missatge.


Document de Google sense connexió

Aquesta extensió ens permetrà accedir a Google Drive (repositori digital de Google), per crear o editar arxius amb els Document, Fulls de càlcul i Presentacions de Google, sense necessitat d'estar connectats a internet.

Es tracta, doncs, d'una eina molt útil, si el teletreball t'enganxa en meitat d'un viatge o si no comptes amb connexió a internet en un moment determinat.


Google Keep

Amb Google Keep pots anotar qualsevol dada o data rellevant per a programar recordatoris posteriorment en el moment que trobis oportú.

I no només això, sinó que també podràs desar notes de veu, escanejar un text mitjançant una fotografia, assignar etiquetes o números a cada nota per a trobar-les millos, desar enllaços amb imatges...