Miniurl: un escurçador d'enllaços que respecta la privadesa

Els escurçadors d'enllaços o URLs van sorgir arran la necessitat de limitar el nombre de caracters de les URL, sobre tot en el moment de compartir-les en plataformes (com ara, xarxes socials com Twitter) que presenten limitacions en el màxim de caracters de cada publicació. Avui en dia, és molt habitual recórrer a aquest tipus de plataformes per tal de donar a conéixer el nostre contingut, compartir notícies, etc; doncs també es tracta d'un criteri estètic (moltes vegades preferim veure enllaços curts que una llarga línia de text).

Miniurl és un escurçador d'enllaços gratuït que fa de la privacitat una de les seves senyals d'identitat. És una alternativa a escurçadors d'URL populars, com ara bit.ly, però amb la diferència de què prioritza la privacitat de l'usuari.

Per suposat, ja què no podia ser d'una altra manera, un servei associat a la privacitat com aquest no ens demanarà que ens registrem, doncs ens permetrà escurçar enllaços fàcilment i de forma anònima.

Aquest servei funciona de forma instantània, personalitzable i gratuïta, enfocat en la privacitat de l'usuari.

Quan escurcem enllaços amb miniurl, aquests s'escurcen de forma anònima, sempre recopilant el menor nombre de dades possibles. Per fer-ho, només caldrà que enganxem l'enllaç URL que volem escurçar i fer clic al botó Shorten. Seguidament, apareixerà l'enllaç curt llest per ser copiat, així com també apareixerà un codi QR per compartir-lo, si volem.

Si ho desitjem, podem personalitzar l'enllaç aleatori que s'ha generat, que serà semblant a “miniurl.id/khwpst”.
 

La font d'aquest article és: https://www.softandapps.info/2020/09/03/miniurl-un-acortador-de-enlaces-que-se-centra-en-nuestra-privacidad/

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Instagram icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow