Arranquem l'any!

 

Des de l'equip del Crai Suport Docència us donem la benvinguda a tots i totes al nou any!

Després de les vacances de Nadal i de carregar energies, tornem a la rutina amb moltíssimes ganes d'afrontar aquest nou any.
Sabem que gaudiu enormement de la vostra professió, però per si de cas se us fa una mica costa amunt el mes de gener i la tornada a les aules, us volem recordar que des del CRAI us podem ajudar a trobar tots aquells recursos que necessiteu, a la vegada que us assessorem i orientem a l’hora d’usar les eines TIC/TAC, així com a desenvolupar els vostres recursos i docents.

Així doncs, i per fer-vos el camí més amè i positiu, us recordem les diferents eines i recursos que teniu a disposició:

Suport al Campus Virtual
Des del CRAI us donem suport en la gestió i utilització del Campus Virtual UB. Tanmateix, us oferim una formació a mida sobre les funcionalitats de la plataforma docent a través de sessions i tallers certificades per l’ICE.
La Unitat de Docència del CRAI ha generat el portal del Campus Virtual, en coordinació amb personal d’ATIC i l’ICE. Allà hi trobareu tota la informació existent sobre la plataforma docent de la UB.

 

Assessorament en eines TÀCTIC
El CRAI presenta un portal web, l’“Espai del Tàctic”, on se us ofereix un recull d’eines TIC i TAC, així com una secció de píndoles formatives i un portafoli digital de materials elaborats des del servei de Suport a la Docència. 
L’objectiu és disposar d’un servei de suport integral per als usuaris de  la UB en l’àmbit de l'aprenentatge, la docència i la transferència de coneixement i apropar-vos les eines que s’usen majoritàriament.
El portal s’actualitza periòdicament, incorporant nova informació, així com oferint la possibilitat que els usuaris pugueu valorar les eines i recursos, per tal de conèixer quines són les que més s’adeqüen a les vostres necessitats.

 

Elaboració de materials docents
Des del CRAI us oferim suport i assessorament en la digitalització de documentació, en l'edició d'imatges i vídeos didàctics per a la docència, en la conversió d'arxius a diferents formats i en l'elaboració de material docent a través de gestors de continguts. Aquí trobareu tota la informació que necessiteu.

 

Suport en les eines de la carpeta docent
El professorat de la UB teniu a la vostra disposició un conjunt d'eines, que trobareu a l’Espai Personal UB per tal de facilitar l'accés i la gestió de la informació amb relació al Pla de Dedicació Acadèmica de la UB, a les llistes de matrícula GIGA, a la Recerca, Innovació i Millora de la Docència i l'Aprenentatge, a l’Avaluació Docent del Professorat, entre de moltes altres que podreu trobar aquí.

El CRAI de la UB, en coordinació amb el Gabinet tècnic del Rectorat, dóna suport al professorat sobre el funcionament de l'aplicació d'Avaluació Docent del Professorat (ADP). Així com us ajuda a resoldre totes aquelles consultes que es generin.

 

 

Ànims amb aquest nou semestre que arrenca i no dubteu en emprar tots aquells recursos que estan a la vostra disposició, us seran d’allò més útils!

 

#somcrai

 

Valoració de l'article: 
No votes yet
Total votes: 0
Twitter icon
Instagram icon
YouTube icon
Mini logo CC

Copyright 2014 Attribution-NonCommercial-ShareAlike
Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed
by CC BY 3.0

 

Mini logo UB CRAI-Unitat de Docència Arrow